MAŽIĆ RAZBESNEO NEMCE!

Autor:

Sport

17.10.2018

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U utakmici Lige nacija između Francuske i Engleske u centru pažnje bio je naš sudija Milorad Mažić. Dosudio je dva penala, a odluka da posle duela Matuidija i Humelsa pokaže na belu tačku razbesnela je selektora "pancera" Joakima Leva.

- Penal je bio potpuno nepravedan. Gledao sam ponovljeni snimak, Mats apsolutno nije ni pipnuo Matuidija. On je zgazio na njegovo stopalo i okliznuo se pa penal nije bio fer. Srećan sam jedino zbog onoga kako je moja ekipa igrala - rekao je vidno iznervirani Lev.

I zaista, svet fudbala je podeljen oko odluke koju je Milorad Mažić doneo. Ipak, naš stručnjak Raka Đurović veruje da je Srbin postupio po propisima.

- Odlična odluka Mažića u atipičnoj situaciji. Matuidi jeste nagazio Humelsa ali prekršaj pravi Humels. Zakasnelo startuje, ne dodiruje loptu nepropisno ometa i ruši napadača koji je u posedu lopte. Isto kao da ga je sapleo ili udario na neki drugi način - rekao je Đurović za Total soker.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading