FRKA: Kosta traži Grizmanovih 20 miliona!

Autor:

Sport

17.10.2018

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezadovoljstvo u prošlosezonskom šampionu Lige Evrope i osvajaču Superkupa Evrope. Napadač Atletiko Madrida Dijego Kosta tražio je povišicu plate jer mu smeta da njegov klupski kolega, Antoan Grizman, ima primanja 20 miliona veća od njegovih.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dijego Kosta

Brazilac sa španskim pasošem ukazao je na to da nije u redu da on ima platu od 8.000.000 evra neto, a da Antoan Grizman, inače njegov prijatelj, dobija gotovo tri puta više novca. Tačnije, 20.000.000 evra posle poreskih odbijanja. Zanimljivo, Kosta je bio upravo jedan od onih koji su najviše uticali na Grizmana da ne prihvati ponudu Barselone i ostane u Atletiku.

osta je sada, ipak, postao svestan da je razlika na bankovnom računu ogromna, zbog čega je zatražio ozbiljnu korekciju. I pored toga što dobija „samo“ 8.000.000 evra, Kosta je među najplaćenijim igračima u klubu, mada je Grizman daleko ispred svih. Istina, to je bio jedini Atletikov mehanizam da Grizmana zadrži u Madridu, pošto je Barselona upravo nudila sličnu sumu novca francuskog golgeteru. 

Dijego Kosta i dalje je važan deo ovog projekta i klupska uprava će verovatno morati da zadovolji njegovu potrebu. Možda ne baš sa platom od 20.000.000 evra, ali ako ništa drugo onda bar sa povišicom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading