REMI ZA KRAJ BLISTAVIH KVALIFIKACIJA: Đorović dao šansu rezervistima, Jermenija odolela "Orlićima"

Autor:

Sport

16.10.2018

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada reprezentacija Srbije remijem je završila kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. "Orlovi" su u Novom Sadu odigrali sa Jermenijom bez golova.

RepublikaFoto: Starsport

Ovaj meč nije imao rezultatski značaj pošto je naša selekcija već overila plasman na Evropsko prvenstvo. Selektor Đorović rešio je da promeša karte. Šansu su dobili igrači koji nisu bili u prvom planu tokom kvalifikacija. 

RepublikaFoto: Starsport

Srbija je tokom celog meča nadapala, imali smo šanse, ali lopta nije htela u gol. Odličan je bio i golman Jeremenije Avagjan koji je u nekoliko navrata odlično reagovao.

Naša selekcija odlično je igrala tokom celog tunira. Na taj način "Orlići" su izborili plasman na U21 EURO koje će se sledeće godine održati u San Marinu, 16-30. juna. 

RepublikaFoto: Starsport



U poslednjem kvalifikacionom meču U21 Srbija je nastupila u sastavu: Rosić – Terzić, Ćalasan, Stevanović (Lambulić 46'), Gajić – Mesarović, Đorđević, Ilić (Jović 67') – Adžić, Zlatanović (Jovanović 83'), Šaponjić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading