Modrić otkrio: Kladili smo se u svlačionici da Ronaldo neće otići

Autor:

Sport

16.10.2018

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U razgovoru za Frans fudbal osvajač nagrade FIFA za najboljeg igrača 2018. godine Luka Modrić je govorio o promenama koje su pred akutelnu sezonu zadesile Real Madrid.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Modrić i Kristjano Ronaldo

Posle osvajanja treće uzastopne Lige šampiona Zinedin Zidan je rešio sam da napusti "Santjago Bernabeu". Ubrzo je i Kristijano Ronaldo podigao sidro i prešao u Juve za 112 miliona evra, da bi i Luka Modrić navodno bio blizu odlaska jer je za njega bio zainteresovan Inter. 

Sve je to hrvatski fudbaler demantovao, a u razgovoru za Frans Fudbal je kazao i da ga je iznenadio odlazak Zinedina i Kristijana. 

- Nisam očekivao ni za jednog da će da ode. Zapravo kada su počele priče o Kristijanovom odlasku, mi smo se kladili međusobno u svlačionici i bili smo ubeđeni da će ostati na kraju. Međutim svako pravi svoje izbore u životu - kaže Modrić koji je govorio i o osvajanju Zlatne lopte.

- Ne volim da pričam o tome i da pričam "Da jasam je zaslužio". Najvažnije je za mene da budem na terenu kao što je sada slučaj. Ova godina je bila najbolja u mojoj karijeri i jedini cilj je da nastavim ovim putem". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading