MAMIĆ ZAJE*AVA HRVATE: NE MOŽE MI NIKO NIŠTA!

Autor:

Sport

17.10.2018

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekada prvi čovek Dinama iz Zagreba Zdravko Mamić (59) bio je glavna zvezda na jednoj svadbi kod Čapljine. Maminjo, koji je u Hrvatskoj pravosnažno osuđen na šest i po godina zatvora zbog finansijskih malverzacija u najtrofejnijem klubu te države, očito ne mari za sve to, već uživa u egzilu u Hercegovini.

Zdravko Mamić

Bez dileme, najkontroverznija osoba u istoriji hrvatskog fudbala iskoristila je državljanstvo Bosne i Hercegovine da se skloni u Međugorje tako da mu hrvatsko pravosuđe ne može apsolutno ništa. Na svom Instagram profilu Mamić je objavio snimak na kojem u raskopčanoj košulji peva svoju omiljenu pesmu "Ne može nam niko ništa". Čuveni hit Mitra Mirića bacio je u trans odlično raspoloženog Zdravka, koji očigledno uživa u BiH, dok bespomoćna Hrvatska sa gnušanjem gleda kako se poznati begunac bukvalno sprda sa njom i izvrgava je ruglu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

OPET ME SNIMAJU

A post shared by Zdravko Mamić (@zdravko__mamic) on Oct 15, 2018 at 7:38am PDT

Inače, nekadašnji alfa i omega zagrebačkog Dinama poznat je kao neko ko obožava srpske pevače. Tako je u junu prošle godine na svadbi hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića (24) imao svoj šou kada je go do pojasa pevao u duetu sa Sašom Matićem, a na repertoaru su bili i hitovi Miroslava Ilića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading