Muslin ima novi klub: Naredna stanica - Saudijska Arabija!

Autor:

Sport

16.10.2018

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji selektor repezentacije Srbije Slavoljub Muslin pronašao je novi trenerski angažman. Očigledno da mu izjave od prethodnih nekoliko dana ,kada je pominjan u belgijskoj akciji "Čiste ruke" oko navodnih malerzacija sa transferima igrača, nisu smetali pri ovom poduhvatu.

Slavoljub Muslin

Iskusni stručnjak nasledio je Argentinca Gustava Kostasa na klupi Al Fejhe, 14. plasiranog tima na tabeli tamošnjeg prvenstva, za koji, između ostalih, igra nekadašnji krilni vezista Crvene zvezde, Džon Ruiz. Muslin je potpisao ugovor do kraja tek započete sezone u kojoj njegov novi klub posle pet kola ima samo jednu pobedu u četiri poraza.

U poslednjih godinu dana Slavoljub Muslin je imao više ponuda, od bugarskog Levskog, te onih atraktivnijih od saveza Australije, Uzbekistana, Slovenije i Bosne i Hercegovine. Opredelio se, ipak, za klupski fudbal. I za podneblje u kome debelo može da naplati svoj rad. Prema informacijama "Večernjih novosti", Muslinu će na novoj adresi, pomoćnici biti Srđan Bajčetić i Marko Perović, njegovi nekadašnji igrači iz Crvene zvezde, dok će za rad sa golmanim biti zadužen bivši reprezentativac Bojan Isailović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading