NOVI TRENER VOŽDOVCA: Zajedno želimo nešto VELIKO

Autor:

Sport

15.10.2018

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi trener fudbalera Voždovca Dragan Aničić rekao je danas da je napravio pravi potez dolaskom u beogradski klub i naveo da je cilj ekipe ostao isti, da se plasira u plej-of Super lige Srbije.

RepublikaFoto: youtube.com/ Radio-televizija As Šabac
Dragan Aničić

- Kada vas neko pozove i jasno pokaže želju da vas angažuje iako imate angažman u drugom klubu, iako ima mnogo slobodnih trenera, to govori o želji da zajedno napravite nešto veliko. Ja sam to prepoznao posle prvog razgovora sa direktorom i nisam imao sumnju, a i dalje je nemam, da je ovo pravi potez i da ćemo zajedno vratiti Voždovac tamo gde je bio u bliskoj prošlosti - rekao je Aničić.

Posle 11 kola u Super ligi Srbije Voždovac je 12. na tabeli sa 11 bodova.


- Ambicije kluba pre početka prvenstva bile su da klub bude u plej-ofu. Nisam od onih koji traže alibi, možda situacija nije takva, ali moje ambicije jesu da Voždovac igra plej-of. U bliskoj budućnosti da bude medju prvih četiri, pet ekipa u Srbiji, jer mislim da klub ima potencijal za to, u igračkom, infrastrukturnom i organizacionom smislu - naveo je Aničić.
 
RepublikaFoto: Starsport
Dragan Aničić

Aničić je u prethodne dve godine predvodio Mačvu, a na klupi Voždovca zamenio je Branka Vojinovića.


On je zahvalio Mačvi koja je pokazala poštovanje i toleranciju za njegovu želju da preuzme Voždovac i istakao da je imao veoma korektan odnos sa upravom kluba, igračima i navijačima.Generalni direktor Voždovca Goran Grkinić zahvalio je bivšem treneru i stručnom štabu na profesionalizmu, kao i direktoru omladinske škole Jovanu Damjanoviću, koji je preuzeo klub u teškom periodu.

Govoreći o novom treneru, Grkinić je rekao da je on u BSK iz Borče i Mačvi napravio zapažene rezultate.

- Čim se pojavila mogućnost da možemo da ga angažujemo, nismo oklevali ni minuta. On je želja svih nas, počev od mene kao direktora, do predsednika kluba Marka Zdravkovića, ali i svih ljudi u klubu. Svojim radom je pokazao o kakvom se stručnjaku radi - dodao je Grkinić.

RepublikaFoto: Starsport
FK Voždovac

On je zahvalio predsedniku Mačve Ivici Kralju što je odobrio odlazak trenera u toku sezone.

- Jedan veliki gospodin u srpskom fudbalu. Znam da nije lako pustiti trenera u jeku sezone i zbog toga je pokazao veličinu. Draganu želim mnogo sreće u našem fudbalskom klubu. Imaće potpunu slobodu u odlučivanju, punu podršku svih u klubu i znam da će zajedno sa nama napraviti rezultat - naveo je Grkinić.

Generalni direktor beogradskog kluba rekao je da je i dalje želja plasman u plej-of, ali da ekipa neče biti pod bilo kakvim imperativom.

- Želimo pre svega da se vratimo našim igrama i onome po čemu je Voždovac bio prepoznatljiv, a naravno uz to će sigurno doći rezultati. Drago nam je da je Dragan pokazao želju da dodje kod nas, jako dobro poznaje klub i igrački kadar Voždovca - naveo je Grkinić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading