BOLT U SERIJI A I LIGI ŠAMPIONA?

Autor:

Sport

15.10.2018

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jusein Bolt ima ponudu jednog od najvećih evropskih klubova prenose australijski mediji. Jamajčanin je postigao svoje prve golove u profesionalnom fudbalu u dresu Central koust Marinersa.

RepublikaFoto: twitter.com/usainbolt
Jusein Bolt

U pitanju je bila prijateljska utakmica, ali i to je dovoljno da Jamajčanin dobije na samopouzdanju po pitanju fudbalskih kvaliteta. Oni atletski nisu sporni, naravno.

Njegov agent je otkrio da je za usluge njegovog klijenta zainteresovan jedan od klubova koji se "bore za učešće u Ligi šampiona".


Australijski mediji su saznali da je taj klub iz južnog dela Evrope, te da igra i utakmicu finala kupa što su mnogi povezali sa Milanom!

"Rosonere" očekuje meč Superkupa Italije sa Juventusom, bori se za ulazak u najelitnije evropsko takmičenje, a novi sponzor kluba je Puma - nemačka kompanija koja sponzoriše Bolta.

Na sličan način je dobio priliku da trenira sa Borusijom iz Dortmunda, ali ako su tačne reči agenta da je u pitanju ponuda da zaigra za milanski klub, onda bi to bila životna prilika za Bolta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading