KOZMIN KONTRA: Srbi brzi i tehnički dobri

Autor:

Sport

14.10.2018

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rumunija je uspela da sačuva bod protiv Srbije u Bukuruštu u četvrtom kolu četvrte grupe Lige nacija C, iako je čitav drugi deo igrala sa igračem manje. Selektor Rumunije Kozmin Kontra je nakon meča istakao da je njegova ekipa bila prinuđena da se brani u nastavku, zbog isključenja Gabrijela Tamaša.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kozmin Kontra

- Utakmica je bila teška i videli smo dva različita poluvremena, upravo iz tog razloga. Igrali smo onako kako smo se dogovorili u prvom, bili uravnoteženi, napadali. Ali, posle penala i crvenog kartona je bilo drugačije. Morali smo da se reorganizujemo, pokušavali smo iz kontranapada i uglavnom smo se koncentrisali na odbranu - rekao je Kontra, a preneo Sportski žurnal.

Kontra je prokomentarisao i odluku sudije da dosudi jedanaesterac za Srbiju i isključi Tamaša.

- Po novim pravilima, u redu je što je dosuđen penal, ali to što smo dobili crveni karton i nije baš u redu. Zadovoljan sam igrom i svojim fudbalerima. Bilo je teško protiv brzih i tehnički dobrih protivnika. Dali smo sve od sebe i smatram da smo igrali veoma dobro - dodao je selektor Rumunije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading