KRSTAJIĆ PRED RUMUNE: U 12 utakmica nisam izveo iste igrače, ROTIRAĆU!

Autor:

Sport

13.10.2018

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentacija Srbije se nalazi pred novim izazovom! Protiv selekcije Rumunije odigraće meč za čelnu poziciju Grupe 4 C Lige nacija ove nedelje od 15.00 časova u Bukureštu. Selektor Srbije očekuje težak meč protiv Rumuna sa kojima su skoro delili megdan u Beogradu, a Krstajić želi da da priliku svakom igraču jer je reprezentacija mlada i tek se uigrava.

RepublikaFoto: Starsport
Krstajić oprezan pred meč sa Rumunima!

- Juče trening oporavka, danas jos jedan trening. Sutrašnji meč je važan kao i sa Crnom Gorom. Što se tiče Rumuna, znamo ih dobro, igrali smo vec sa njima u Beogradu. Pobedom u Litvaniji i dalje su sa nama kandidati za prvo mesto, dobra su ekipa. Očekujem težak meč sutra, disciplinovana, brza, taktički jaka ekipa, mislim da ce biti dobra utakmica- rekao je selektor Srbije.

Na kratko se osvrnuo  na uspeh mlade reprezentacije Srbije.

- Čestitam Đorovicu na plasmanu na EP U21. Normalno je da crpimo igrače iz mlade reprezentacije, to bismo radili i sada, ali su nam se poklopile utakmice- rekao je Krstajić.

Krstajić je govorio o načinu na koji kombinuje igrače i sastavlja tim.

- U 12 utakmica nijednom nisam izveo isti sastav. Meni su svi isti, bio to Tadic koji je najiskusniji, ili Milenkovic koji je neki dan napunio 21 godinu. Ako mi je neki igrač bitan danas, a neki sutra, ne mogu da ih razdvajam. Gledaću u budućnosti da i dalje rotiram igrače- rekao je Krstajić.

Iako je Srbija favorit, protivnici imaju svoje prednosti.

RepublikaFoto: ST/Dražen Ostojić

- Rumunija je kompaktna ekipa, ima brze igrače. Pojedinačno ne komentarišem protivnicke igrače nikad, pa neću ni sada. U suštini, nije se nešto mnogo promenilo kod domaćina u odnosu na nedavni meč u Beogradu- reako je Krstajić.

Na prošlom susretu sa Rumunima "orlovi" su primili dva gola iz prekida.

- Na utakmicama se dešavaju i dobre i loše stvari i dešavaće se. Ova ekipa je nova, mlada, uigrava se... Činimo sve da u svaki meč uđemo maksimalno angažovani, da prenosimo neke dobre stvari, a na minimum svedemo ono sto je bilo loše- rekao je selektor Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading