NULA OD DERBIJA: Bez golova u Rijeci, da li Hrvati ispadaju u niži rang?

Autor:

Sport

12.10.2018

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalske reprezentacija Hrvatske i Engleske odigrale su meč drugog kola Lige nacija bez golova (0:0) pred praznim tribinama stadiona u Rijeci. Rezultat koji ni jednima ni drugima ne ide na ruku, ali svakako da su sada "vatreni" bliži ispadanju u niži rang.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hrvatsa - Engleska

Bez velikih uzbuđenja, prava fudbalska uspavanka viđena je ovog petka na stadionu u Rijeci. Hrvati još uvek ne znaju za gol u Ligi nacija pa su nakon blamaže sa Špancima, ponovo pucali ćorcima. Engleska može biti zadovoljnija jer će verovatno meč na Vembliju rešiti pitanje ko ispada u niži rang Lige nacija.

Igrao se 37. minut kada su Hrvati stvorili prvu pravu šansu, Kramarić je šutirao iz dobre pozicije, ali je Pikford bio oprezan, te je ukrotio njegov udarac. Pred kraj poprilično nezanimljivog prvog dela igre, velika šansa za "Gordi Albion", tukao je Erik Dajer nakon kornera, ali je lopta nakon njegovog udarca pogodila stativu. Već na startu nastavka nešto dinamičnije, najpre je Perišić dobro šutirao sa ivice kaznenog prostora, ali je za malo bio neprecizan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP


A onda, manje od 60 sekundi kasnije, nova velika prilika za Engleze, pokušao je ovoga puta Hari Kejn, ali je napadač Totenhema glavom pogodio prečku. Samo šest minuta kasnije, nova šansa za goste, pripretio je Rašford, ali je Livaković dobro intervenisao.

U još jednom derbi meču ove večeri, Belgija je golovima Lukakua uspela da savlada Švajcarsku. Grci su bili bolji od Mađara, dok je Austrija upisala prvu pobedu protiv Severne Irske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading