GOLOVI ZA NAJBOLJU SUPRUGU NA SVETU

Autor:

Sport

13.10.2018

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Mitrović (24) ponovo žari i pali! Sa dva gola ubojiti špic Srbije pokorio je Podgoricu i doneo nam pobedu u prvom istorijskom međusobnom susretu sa Crnom Gorom (2:0). Zahvaljujući njemu "orlovi" su se pred nedeljno gostovanje Rumuniji (15.00, Sport klub 1) osamostalili na čelu 4. grupe C lige u Ligi nacija.

RepublikaFoto: Starsport

PODRŠKA PORODICE

I dok cela zemlja sa nestrpljenjem iščekuje da Mitrogol ponovo zatrese mrežu rivala, napadač tima Mladena Krstajića u razgovoru za Srpski telegraf otkriva kome posvećuje pogotke.

- Ženo, volim te najviše! Golove postižem za moju Kristinu. Video sam da je odmah posle meča na Instagramu okačila moju sliku kako se radujem u Podgorici. Ona, sin i ćerkica mi daju snagu da nastavim. Porodica mi je najveća podrška - istakao je Mitrović za naš list.

PRESTIGAO "GENIJA"

Priliku da svojoj lepšoj polovini pošalje nove poljupce Aleksandar će imati već u nedelju, ali i da se ponovo popne na večnoj listi strelaca naše reprezentacije. Sa 21 pogotkom Mitrogol je prestigao Dejana Savićevića i Nikolu Žigića, pa sada napada Bernarda Vukasa (22) i Dragana Džajića (23). Stameni špic tu ne namerava da stane.

- Drago mi je što sam prestigao Savićevića (uživo gledao meč u Podgorici). Čast mi je. Ali moj cilj je Stjepan Bobek, koji je dao 38 golova- da ga stignem i prestignem. Međutim, najbitnije je da rezultati budu dobri, a golovi će onda doći. Već u nedelju čeka nas Rumunija. Idemo na pobedu, ali bi nam i nerešen rezultat svakako puno značio u ovakvoj grupi i pri ovakvom stanju na tabeli - dodao je napadač koji će sigurno igrati još puno godina i imati izgledne šanse da se osami na samom vrhu večne liste strelaca reprezentacije.

 

Krstajić vaskrsao Mitrogola

Aleksandar Mitrović igra za "orlove" kao preporođen otkako je na klupu došao selektor Mladen Krstajić. Mitrogol je nastupio na 11 od 12 utakmica i na njima postigao čak 11 golova. Najefikasniji je bio protiv Bolivije, kojoj je spakovao het-trik (5:1). O kakvom napretku se radi najbolje govori podatak da je pre dolaska Krstajića na 33 susreta postigao samo deset golova.

VEČNA LISTA STRELACA REPREZENTACIJE

Stjepan Bobek 38

Milan Galić 37

Blagoje Marjanović 37

Savo Milošević 37

Rajko Mitić 32

Dušan Bajević 29

Todor Veselinović 28

Borivoje Kostić 26

Predrag Mijatović 26

Zlatko Vujović 25

Dragan Džajić 23

Bernard Vukas 22

Aleksandar Mitrović 21

Safet Sušić 21

Slaven Zambata 21

Nikola Žigić 20

Dejan Savićević 19

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading