FRANCUZI TVRDE: Čelnik Zvezde hteo da uplati 5 MILIONA EVRA NA PORAZ crveno-belih!

Autor:

Sport

12.10.2018

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema nezvaničnim informacijama neimenovani čelnik fudbalskog kluba Crvene zvezda hteo je da uplati čak pet miliona evropskih novčanica na poraz crveno-belih od Pari Sen Žermena sa tačno pet golova razlike!

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča PSŽ - Crvena zvezda

Kako javlja dobro obavešteni i ugledni francuski list "L'ekip" neko iz uprave kluba iz Ljutice Bogdana navodno je pokušao da učestvuje u "malverzacijama". Za sada nije poznato da li je informacija tačna, kao i o kome se tačno radi.

Međutim, ima u tekstu i nekih nelogičnosti. Recimo tvrdnja da je taj Zvezdin funkcioner “izmešao” sastav tima kako bi se utakmica odvijala u željenom pravcu. A nije baš da su crveno-beli na Parku prinčeva igrali u kombinovanom sastavu, jer Goran Čaušić i Veljko Simić – jedini koji nisu uvek na terenu – nisu baš ni drugopozivci.

Doušnik takođe tvrdi i da se neimenovani Zvezdin zvaničnik dan pre meča u jednoj pariskoj palate sastao sa predsednikom Pari Sen Žermena Naserom Al-Kelaifijem.

Uskoro opširnije...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading