(VIDEO) Kako je Mark Valijente zavoleo Partizan i Beograd!

Autor:

Sport

12.10.2018

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana, Mark Valijente govorio je o Beogradu, o privikavanju na novu sredinu, ali i o sprskoj ligi i uklapanju u tim crno-belih.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Valijente u okršaju sa Dancima!

 - Nisam ništa očekivao, nisam ni pratio ligu pre dolaska, osim što sam znao za dva najpopularnija kluba i njihove rezultate u Evropi. U međuvremenu samo se uverio da je takmičenje zanimljivo, a opšte je poznato da su Srbi dobri fudbaleri, tehnički dominantni, da su pravi takmičari- rekao je Valijente.

Kada je stigao u Beograd samo je znao Vladimira Stojković iz Izraela, gde su zajedno nastupali za Makabi iz Haife. 


- Želim da pričam sa svima, želim da budem u dobrim odnosima sa svima. Dosta vremena provodimo zajedno i izgradili smo dobre odnose- rekao je igrač crno-belih.

Posle samo nekoliko meseci zavoleo je Beograd.

- Nekad vam je potrebno dosta vremena kad dođete u novu sredinu, međutim, ja sam se od prvog dana osećao kao da sam kod kuće, među svojima. Hoću da zahvalim saigračima, stručnom štabu i ljudima u klubu na tom toplom prijemu- rekao je Valijente.

Prema njegovim rečima brzo se sa porodicom navikao na Beograd, koji ga podseća na velike metropole.


- Bio sam sa porodicom na Kalemegdanu i na Adi, sviđaju mi se te dve lokacije, a osim njih, na svakom ćošku su izvanredni restorani, hrana se dopada mojoj porodici i meni, a pošto dolazimo iz Barselone, znamo šta je svetski grad. Beograd je baš takav. Volimo ga- rekao je Valijente.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading