JOVETIĆ OSPORAVA SUĐENJE: Navlačio je za njih...

Autor: Agencije/Republika

Sport

12.10.2018

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten fudbalske reprezentacije Crne Gore Stevan Jovetić ocenio je da je arbitar Đanluka Roki sudio u korist Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa utakmice Crna Gora - Srbija!

- Nije dozvoljavao da igra razvija. Seckao je igru... Mislim da je navlačio za njih. Nije nas sada nešto mnogo oštetio, ali nije dozvolio da se igra razvija. Čuo sam da je penal bio, tako da nije bilo nekih posebnih grešaka - rekao je Jovetić novinarima posle utakmice.

Crna Gora je u četvrtak uveče u Podgorici izgubila 2:0 od Srbije u trećem kolu Grupe četiri Lige nacija C. Upitan da li je njegova ekipa bila u strahu od rivala, on je rekao da nije.

RepublikaFoto: Starsport

- Svi smo manje-više iskusni. Odigrali smo prvo poluvreme loše. Prihvatili smo njihovu igru na duge lopte, samo oni imaju igrače za to, a mi nemamo. U drugom delu kada smo spojili tri pasa, svaki put je bila neka šansa. Mislim da nisu bili mnogo bolji. Iz dva šuta dva gola. Ovo je tek prvo poluvreme, ima revanš u Beogradu, gde gledamo da revanširamo - rekao je Jovetić.

Fudbaler Partizana Marko Janković rekao je da je njegova ekipa morala da pruži bolji otpor, kao i da je jedan od uzroka poraza izostanak velikog broja igrača.

- Još su glave vruće, nemam neko najbolje objašnjenje. U prvom poluvremenu nismo bili na nivou. Moralo je to mnogo bolje, ali šta je tu je... Kod nas nije bilo nekih jako bitnih fudbalera, a bilo je nas dosta rovitih - rekao je Janković.

RepublikaFoto: Starsport

On je čestitao reprezentaciji Srbije na pobedi i osvojena tri boda, ali i navijačima na fer i korektnom navijanju.

- Čestitam svim navijačima, nije bilo incidenata. Nije bilo zvižduka kod srpske himne i nema ni potrebe da ih bude, kao što se to dešavalo u prethodnom periodu - rekao je Janković i dodao da će ekipa u meču protiv Litvanije ići na tri boda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading