SERGEJ: Odlilčna atmosfera; ŽIVKOVIĆ: Ovako i u Rumuniji!

Autor:

Sport

11.10.2018

21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša fudbalska reprezentacija uspela je da ostvari i drugu pobedu u novoformiranom takmičenju UEFA, Ligi nacija. Reprezentativci Srbije, Sergej Milinković Savić i Andija Živković govorili su o svojem viđenju meča u Podgorici. Naravno, zadovoljni su pobedom bez primljenog gola.

RepublikaFoto: Starsport
Sergej Milinković Savić

- Nije bilo kao što smo očekivali, čak i lakše smo došli do pobede. Sada je na redu Rumunija. Imamo dva dana da se odmorimo i da dođemo do pobede koja bi nas verovatno i odvela dalje. Spremićemo se detaljno za taj meč. Svidela mi se atmosfera sve je bilo u znaku fudbala - rekao je Sergej nakon meča.

Njegov kolega iz reprezentacija Andrija Živković imao je slično viđenje.

RepublikaFoto: Starsport
Andrija Živković

- Jako težak meč, znali smo šta nas čeka. Spremali smo se za duel, srećan sam sa nova tri boda. Igrao sam malo defanzivnije jer smo znali da su njihovi bekovi u ovakvoj formaciji tako postavljeni da sam morao da se vraćam. Naredni rival nam je Rumunija, daćemo sve od sebe da i tamo dođemo do nove pobede - kratak je bio fudbaler Benfike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading