PANIKA U LIVERPULU: Englezi u strahu zbog "delija"

Autor:

Sport

11.10.2018

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Liverpula i Crvene zvezde 24. oktobra odigraće na "Enfildu" meč trećeg kola Lige šampiona. Iako do tada ima skoro dve nedelje, nadležni u engleskom klubu već se spremaju za dolazak navijača crveno-belih. Nakon incidenata u Parizu, ogroman strah se uvukao među pristalice "Redsa".

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Navijači Crvene zvezde

Snage reda i bezbednosti grada Liverpula saopštila su da će za utakmicu protiv Zvezde biti pojačan broj pripšadnika policije na Enfildu, ali i u centru grada.

- Imaćemo sveobuhvatnu policijsku operaciju, radimo sa oba kluba i sa srpskom policijom u pripremi ove utakmice, kako bi se osiguralo da gledaoci budu bezbedni i da se olakša kretanje onik koji putuju na meč, kao i njihov povratak sa stadiona.

- Na terenu će biti i dežurni dodatni oficiri, a tokom dana ćemo imati i policijski plan za centar grada, kako bi se osiguralo da gledaoci i posetioci grada budu bezbedni - poručio je komandant za bezbednost utakmice na Enfildu, Pol Vajt u razgovoru za Liverpul eho.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Crvene zvezde

Englezi ništa ne prepuštaju slučaju, a kako je i dalje na snazi kazna UEFA o zabrani odlaska Zvezdinih navijača (aktuelna je bila i u Francuskoj), videćemo koliku će podršku imati šampion Srbije na "Enfildu".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading