ČAUŠIĆ: Idemo po duplu krunu!

Autor:

Sport

11.10.2018

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radno je bilo ovog četvrtka na pomoćnom terenu Marakane. Fudbaleri Crvene zvezde posle nekoliko dana odmora, nastavili su sa treninzima jer ih već za sedam dana, 17. oktobra, očekuje prva utakmica u Kupu Srbije. Goran Čaušić sumirao je utiske nakon dosadašnjeg dela sezone i najavio borbu za nove podvige.

RepublikaFoto: Starsport
Goran Čaušić

-  Izuzetno nam je prijala pauza, nismo imali nijedan slobodan dan u poslednjih mesec dana. Težak period je iza nas, od prethodne reprezentativne pauze odigrali smo devet utakmica. Na našu sreću, imamo veliki igrački kadar, menjamo se na terenu i ne oseća se umor u našoj igri. Zabeležili smo dobre rezultate, nastavili smo niz bez poraza u prvenstvu, odmorili se i sada se okrećemo narednim obavezama. Na treninzima koji nam predstoje dodatno ćemo uvežbati neke šablone na kojima naš stručni štab insistira – rekao je Čaušić i nastavio:

- Zvezdi je bitno da na svim frontovima igra odlično i da prođemo što dalje u svim takmičenjima. Dupla kruna je nešto što svi priželjkujemo i zato ćemo otići u Surdulicu spremni da pobedimo ekipu Dinama i da prođemo dalje. Bitna nam je utakmica, podjednako kao i svaka. Zato ćemo maksimalno predano da se pripremimo za utakmicu u Kupu.

Zvezdin vezista na meču sa Napolijem postavio je rekord u našoj ekipi po broju pretrčanih metara. Čaušić je sa 12.300 pretrčanih metara zauzeo treće mesto u čitavom prvom kolu Lige šampiona.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

- To nije ništa novo za mene, i u Rusiji i u Španiji sam uglavnom bio igrač koji na terenu najviše pretrči. Igram na takvoj poziciji gde treba da se odradi mnogo zadataka i u defanzivi i u ofanzivi, tako da moram dosta da trčim. Zadovoljan sam, fizički sam dobro pripremljen, nedostaje mi još samo malo da se dodatno uigram sa ekipom i da razumevanje na terenu dovedemo do savršenstva. Na meni je da dam svoj maksimum, da budem potpuno spreman i da iskoristim svaku priliku koja mi se pruži.

Zvezdinom detetu posebno znači podrška koju naši prvotimci imaju na svakoj utakmici.

- Imamo veliku podršku i zaista je prelepo igrati u Crvenoj zvezdi. Ovo je klub u kojem sam ponikao, koji mnogo volim i uživam u svakom trenutku i na terenu i van njega – poručio je Čaušić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading