SERGEJEV MENADŽER PAO ZBOG PRANJA NOVCA!

Autor:

Sport

12.10.2018

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klupko nameštanja utakmica i pranja novca prilikom transfera fudbalera polako, ali sigurno se odmotava. Jedan od uhapšenih u akciji srpske i belgijske policije "Čista ruka" je i Uroš Janković, menadžer Sergeja Milinković-Savića. Prethodno je slobode lišen naš agent Dejan Veljković, koji, između ostalih, zastupa nekadašnjeg selektora "orlova" Slavoljuba Muslina.

RepublikaFoto: instagram.com/kezman88
Poslovni partner: Uroš Janković i Mateja Kežman

Agent našeg najskupljeg fudbalera koji je slobode lišen u Beogradu se kao crnogorski državljanin nalazi u ekstradicionom pritvoru po poternici koja je raspisana u Belgiji i čeka izručenje.

NERAZDVOJAN TANDEM

Da se Janković i te kako pitao prilikom Sergejevih menjanja klubova, govori podatak da je blizak prijatelj Mateje Kežmana i član njegove agencije koja vodi računa o asu Lacija. Janković, Kežman i Milinković-Savić su nerazdvojni, o čemu svedoče brojne zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

- Iz kampera u... nedostaje samo Uroš Janković - napisao je Mateja uz jednu od retkih fotografija sa Sergejem ispred privatnog aviona na kojoj nema uhapšenog menadžera.

- Sledeći put ja vozim - odgovorio je odmah pomenuti Janković, s kojim je Kežman često nazdravljao za uspešne poslove.

Usledili su zajednički ručkovi u Italiji, a pridružio im se i Sergejev brat Vanja, kojeg takođe zastupaju.

RepublikaFoto: instagram.com/kezman88
Kežman, Vanja, Sergej Milinković-Savić i Uroš Janković (zaokružen)

OGROMAN NOVAC

Da li je Uroš Janković stvarno učestvovao u finansijskim malverzacijama i nameštanju utakmica, pokazaće istraga srpske i belgijske policije. Međutim, nema sumnje da je kroz njegove ruke prošlo mnogo para. Janković je dobio deo kolača od 18 miliona evra kada je SMS prešao iz Genka u Rim, kao i od milion evra od transfera iz Vojvodine u Belgiju. A koliko bi tek uzeo u budućnosti, trebalo je da se vidi jer se Sergejeva vrednost procenjuje na 90.000.000 evra. Poređenja radi, ceo tim Crne Gore protiv koje je Srbija sinoć igrala u Ligi nacija vredi 79 miliona.

Srpski telegraf pokušao je juče da stupi u kontakt i s Matejom Kežmanom zbog komentara o hapšenju njegovog bliskog saradnika. Do zaključenja ovog broja menadžer nije odgovarao na pozive i poruke upućene na broj poznat redakciji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading