CRNOGORCI PRETE: SRBI, LINČOVAĆEMO VAS!

Autor:

Sport

11.10.2018

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Liga nacija i fudbal su potpuno u drugom planu, Podgorici preti haos! Pred večerašnji istorijski okršaj Crne Gore i Srbije (20.45, Sport klub 1) u 3. kolu novoformiranog takmičenja tenzija među različito opredeljenim susedima neprestano raste, a šansa da kulminira na Gradskom stadionu je velika.

RepublikaFoto: Starsport
Orlovi pred velikim ispitom!

HELIKOPTER U PRATNJI

Po sletanju juče posle podne u vazduhu se odmah osetilo da je utakmica visokog rizika, jer su izabranike selektora Mladena Krstajića dočekale jake policijske snage sa puškama i autobus već na pisti, a helikopter je sve vreme nadletao Podgoricu. Ulice su bile zatvorene kako bi se "orlovi" bezbedno smestili i incidenata nije bilo, ali bi već danas slika koju će Crnogorci poslati u svet mogla da bude mnogo gora. Na zvaničnoj Fejsbuk stranici pristalica našeg današnjeg protivnika "Crnogorske navijačke grupe" uveliko su se razmenjivale pretnje.

RepublikaFoto: ST/Dražen Ostojić

- Za Crnu Goru će navijati katolici, muslimani i "milogorci", a pravi Crnogorci za Srbiju. Hajdemo, Srbadijo - poručili su naši navijači iz Bara.

Ovim komentarom pokrenuli su lavinu gneva i besa, pa su usledile i pretnje da će svaki Srbin koji se usudi da dođe na stadion biti linčovan.

OKUPLJANJE KOD DŽAMIJE

- Pi*kice, za Srbiju će navijati tri, četri klošara i izbeglice iz Bara. Dolazite li u Podgoricu, huligani? - glasio je preteći odgovor, dok je jedan Crnogorac sa Cetinja otišao još dalje:

- Nema ostavljanja politike po strani dok se tim srpskim go*nima ne naje*emo majke! Napred, Crna Goro, gazi dušmane!

RepublikaFoto: ST/Dražen Ostojić

Nisu štedeli neprijateljski nastrojeni susedi čak ni Crvenu zvezdu.

- Biće rezultat kao Pari Sen Žermen - Crvena zvezda - aludirali su na poraz Beograđana od 6:1 prošle nedelje u Ligi šampiona.

Na pomenutoj grupi je takođe objavljeno i odakle kreće korteo ka stadionu, a Crnogorci će se naći kod Sat-kule u blizini džamije koja je dalje od centra grada, jer će tamo biti zatvoreni svi lokali i ulice.

Rukavina: Crna Gora nije ni Hrvatska ni Albanija

Prvi međusobni duel dve države od kada su se razdvojile 2006. godine ne plaši desnog beka Antonija Rukavinu jer je navikao i na gore.

RepublikaFoto: Starsport

- Ne može ovo da se poredi kada smo igrali protiv Hrvatske ili Albanije, gde je politički faktor bio još jači. Spremni smo na sve, biće više od fudbala, ali ne očekujem ništa strašno - jasan je Rukavina, a osvrnuo se i na objavu Nemanje Matića na Instagramu:

- Možda tu ima nešto što mi ne znamo. Ne treba obraćati pažnju.

Krstajić ostao i bez Ljajića

Fudbaler Bešiktaša Adem Ljajić nije otputovao u Crnu Goru zbog rupture primicača. Pre Ljajića, zbog problema sa povredama i bolesti, otpali su Nenad Krstičić, Aleksandar Kolarov i Nemanja Matić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading