Zvezdaš Bošković blokirao Partizan!

Sport

11.10.2018

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi računi FK Partizan blokirani su od 25. septembra! Razlog tome je transfer Nikole Vujovića iz budvanskog Mogrena u Humsku zime 2009. u iznosu od 400.000 evra jer polovina nije isplaćena.

Bošković blokirao Partizan!

Iako taj klub više ne postoji, potraživanja su prebačena na firmu "Bonum", u čije se ime kao poverilac pojavljuje Branko Bošković, bivši fudbaler Crvene zvezde! Na osnovu njegovog zahteva je račun i blokiran na sumu od oko 200.000 evra, a crno-beli su odmah uložili žalbu i nadaju se pozitivnom ishodu. Ovo je šesti put od 2015. da je račun Partizana u blokadi otkad je u klubu sadašnja uprava, ali nikada se nije dogodilo da toliko dugo nemaju rešenje i odblokiraju račun. Kako su više puta tvrdili iz Partizana, ne postoji nijedan dug otkada su na čelu kluba predsednik Milorad Vučelić i generalni direktor Miloš Vazura, već svi sudski procesi datiraju od pre 2014. godine i bivše uprave, kojom je rukovodio Dragan Đurić.

- Još jedan od slučaja bivše uprave sa Draganom Đurićem na čelu. Partizan je početkom 2009. zaključio ugovor o transferu Nikole Vujovića u iznosu od oko 400.000 evra, od toga 200.000 je plaćeno do 2014, a ostatak nikada - izjavio je Vladimir Vuletić za Žurnal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading