SAVIĆEVIĆ NEMA DILEMU: Iguain je najbolji!

Autor:

Sport

10.10.2018

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni crnogorski fudbaler Dejan Savićević uporedio je dva milanska giganta. Naravno, nije nikoga iznenadio kada je za bolje odabrao nekadašnji klub - "rosonere", odnosno za boljeg golgetera izabrao baš Gonzala Iguaina.

RepublikaFoto: instagram.com/ghiguain20_9
Gonzalo Iguain

U razgovoru za "Gazeta delo Sport" uporedio je Ikardija i Iguaina. Iako se dvoumio ipak je pobedila boja nekadašnjeg dresa.

- Njih dvojica su različiti tip napadača. Izabrao bih Iguaina jer on ne postiže samo golove, već učestvuje u igri tima, asistira saigračima, i unapređuje celu grupu - rekao je popularni Genije.

Nekada je i sam nosio dres "rosonera" i to sa popularnom "desetkom" na leđima koja sada pripada Turčinu Hakanu Čalhanoglu.

- Desetka? Meni to nije bilo važno. Kada sam počeo da igram, prestao sam da razmišljam o tome. Ako oseća pritisak, to može biti problem za njega. Ne znam šta je uzrok njegove loše forme - rekao je Savićević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading