KO JE UHAPŠENI SRPSKI MENADŽER? Šurovao sa Muslinom, jednog fudbalera "gurao" u reprezentaciju...

Autor:

Sport

10.10.2018

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska policija zaplenila je oko 800 hiljada evra od raznih fudbalskih nameštanja u Belgiji. Jedan od glavnih operativaca bio je Dejan Veljković, zastupnik između ostalih i nekadašnjeg selektora "orlova" - Slavoljuba Muslina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ivan Obradović (desno)

Kako pišu belgijski mediji, Veljković je jedan od uhapšenih u akciji tamošnje policije "Čista ruka" u kojoj su privedeni osumnjičeni za pranje novca i nameštanje utakmica. Pored njegatu su i menadžer iranskih korena, Mođi Bajat, koji je bio glavna meta za hapšenje, kao i hrvatski trener Briža, Ivan Leko.

 Besnik Haši, Peter Maes, Žorž Lekens, Ivan Leko... samo su neka od imena koja su bila u portfoliju poznatog srpskog menadžera sa kojima je on razvio taktiku. Plan je bio da ih on postavi na što više trenerskih pozicija kako bi zajedno mogli da dovode i prodaju fudbalere širom Evrope.

 

 

Belgijski mediji prenose da je Veljković snažan uticaj imao i kod srpskih trenera. Primer na koji se pozivaju je igranje Ivana Obradovića za "orlove". Obradović je od kada je potpisao za Anderleht redovno pozivan u nacionalni tim Srbije, a sve posle dogovora Veljkovića i tadašnjeg selektora Slavoljuba Muslina, iako je u Anderlehtu imao samo sporednu ulogu. Možete samo jednom da se zapitate ko je bio Muslinov mendžer u tom trenutku. Dejan Veljković, naravno. Kralj fudbalera na "ić", kako ga predstavljaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading