Real hteo trenersku MEGA ZVEZDU umesto Zidana

Autor:

Sport

10.10.2018

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pošto je Zinedin Zidan saopštio da napušta funkciju trenera Real Madirda, "kraljevski klub" je na njegov mesto doveo Hulena Lopetegija, iako je na klupi veoma želeo Jirgena Klopa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lopategi i Florentino Perez

Španski list ‚ Mundo Deportivo izvestio je da su Madriđani bili veoma zainteresivani za menadžera Liverpula Jirgena Klopa, trenera Juventusa Masimilijana Alegrija i Mauricija Poketina iz Totenhema.

Nekadašnjem treneru Majnca i Borusije iz Dortmunda nije bilo moguće da napusti "Redse", za koje je ugovorom vezan do 2022. godine.

Poketino je pokazao da je polaskan, ali od Spursa nije dobio pristanak da ode. Alegri je potvrdio telefonski razgovor sa Florentinom Perezom, ali je zbog svoje povezanosti sa ‚Starom damom‘ odbio ponudu.

Tako je Realov izbor pao na Lopetegija, koji se trenutno posle četiri utakmice bez pobede i postignutog gola nalazi pod pritiskom u Madridu. 

Real sa 14 bodova zauzima četvrto mesto u španskom šampionatu, a u odnosu na prvoplasiranu Sevilju ima četiri boda zaostatka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading