"Đetići" JAČI ZA JOVETIĆA!

Autor:

Sport

10.10.2018

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Crne Gore ulazi u duel sa Srbijom jača za Stevana Jovetića koji se u potpunosti oporavio od povrede.

Stevan Jovetić

- Posljednju utakmicu u Monaku sam igrao 15-ak minuta, zatim normalno trenirao, spreman sam za meč - poruka je Stevana Jovetića koju prenose "Vijesti".

Crna Gora dočekuje Srbiju u četvrtak uveče u meču trećeg kola UEFA Lige nacija.

- Spremni smo za utakmicu. Iščekujemo je dugo vremena, daćemo sve od sebe da se predstavimo u pravom svetlu. U reprezentaciji Srbije imam mnogo drugova, biće pomalo neobično. Mislim, naravno, da će biti pravi spektakl, da će se uživati u fudbalu, da će to bude poslastica za navijače - rekao je Jovetić.

Bivši fudbaler Partizana ne krije da ima visoko mišljenje o selekciji Srbije.


- Srbija je odlična reprezentacija, sa mnogo dobrih igrača. Ne bih izdvajao nikoga, znamo o njima sve. Ne pridajem, međutim, toliko veliku pažnju protivniku, mislim da smo mi najbitniji. Ako smo mi pravi, imamo velike šanse da napravimo rezultat - konstatovao je Jovetić.

Sutrašnja utakmica biće prva od dve koje će Crna Gora i Srbija odigrati u Ligi nacija.

- Nije odlučujuća, posle ove utakmice slede još tri. U ovaj meč ulazimo sasvim normalno, idemo stepenicu po stepenicu, pa da vidimo šta će da bude - konstatovao je Jovetić.

Utakmica Crna Gora - Srbija igra se u četvrtak od 20:45.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading