Ronaldo će morati do Amerike na saslušanje

Autor:

Sport

10.10.2018

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijano Ronaldo će ipak morati da se suoči sa policijom, odnosno ispitivanjem, zbog optužbi o navodnom silovanju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ketrin Majorga i Kristijano Ronaldo

Portugalac je otputovao u Lisabon sa porodicom, tamo će se konsultovati sa advokatima, slobodan je do kraja nedelje, ne igra za reprezentaciju u LE, pa je dobio kao i ostali igrači slobodno od Alegrija.

Ali, stigle su informacije iz Amerike da će biti saslušan i da je vest o tome da je policija Las Vegasa izgubila dokaze netačna.

- Dokazi su tu, to su bila netačne informacije, sve što je prikupljeno tada i dalje se nalazi u policiji - saopštio je potparol policije u "gradu greha".

- Neću da ulazim u detalje, ne znamo kako će se slučaj razvijati, ali sigurno da će Kristijano Ronaldo biti saslušan. On je van Amerike, ali u nekom trenutku tokom istrage će morati da se pojavi ovde. U pitanju su ozbiljne optužbe, ali neću da spekulišem o detaljima - dodao je policijski službenik Hasinto Rivera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ketrin Majorga i Kristijano Ronaldo

On nije hteo da odgovori da li je dokazni materijal odeća, odnosno medicinski dokaz o silovanju Katrin Majorge.

Dokumenta koja su se pojavila i koja su ukrali hakeri neće moći da budu korišćena kao dokaz na sudu, radi se o sporazumu između Majorge i Ronalda 2010. kada joj je plaćeno 300.000 dolara da ćuti.

Inače, priče o striptizeti Rubi koja je navodno jedna od onih koje terete Ronalda su se ispostavile kao lažne, a oglasila se i Rafaela Fiko bivša Ronaldova devojka koja je rekla da je začuđena ovakvim razvojem situacije jer je Kristijano džentlmen pun pažnje.

Rasplet ćemo sačekati, ali ma kako se završi, Ronaldova reputacija je uništena. Mada, on će sigurno zahtevati ogromnu odštetu od medija, ako se pokaže da je u pitanju nameštaljka, odnosno lažna optužba.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ketrin Majorga i Kristijano Ronaldo

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading