LEPE VESTI ZA SVE PARTIZANOVCE: Tošić uskoro opet na terenu!

Autor:

Sport

09.10.2018

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Zoran Tošić trebalo bi uskoro da ponovo stavi na raspolaganje treneru Zoranu Mirkoviću. Oporavak traje po planu, a nakon pregleda u Nemačkoj to je potvrdio i Bambijev doktor.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zoran Tošić

Najvažnija informacija posle današnjeg pregleda kod lekara dr Urliha Beneša, na klinici u Augzburgu, glasi da oporavak teče po planu i da bi Zoran Mirković u najskorije vreme – mada nije precizirano tačno kad – mogao da dobije fudbalera na kog dosad nije mogao da računa.

- S obzirom da je povreda kolena bila teže prirode trenutno je primetan minimalni otok. Uz terapije i vežbe fizikalnom medicinom i rehabilitacijom možemo se nadati brzom povratku na teren, za nekoliko nedelja - saopštio je Partizanov klupski lekar dr Ilija Rosić, u čijoj je pratnji Tošić prošao poslednju kontrolu na klinici na kojoj je pre dva meseca operisao meniskus.

U međuvremenu, oporavak Zlatana Šehovića teče po planu, pa bi mladi levi bek mogao da se nađe u konkurenciji za tim već za gostovanje Spartaku u Kuli, 20. oktobra.

Inače, crno-beli će u subotu od 14 časova gostovati Poletu iz Sivca, u okviru proslave 90 godina postojanja člana Područne lige Sombor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading