Zvezdi od Jovića 300.000 evra!

Sport

08.10.2018

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Jović blista u dresu Ajntrahta, pa je tako na sedam utakmica ove sezone postigao četiri gola, dva u Bundesligi i dva u Ligi Evrope.

RepublikaFoto: Starsport
Luka jović

Kako mladi reprezentativac Srbije za klub iz Frankfurta nastupa kao pozajmljeni igrač Benfike, nema sumnje da će u junu sledeće godine, kada mu istekne pozajmica, Nemci otkupiti njegov ugovor.

Sadašnja tržišna cena Jovića iznosi 12 miliona evra, što ne znači da do kraja sezone ona neće skočiti ukoliko nastavi sa sjajnim partijama, ali klub sa obale Majne je pre njegovog dolaska uradio sjajan potez.

U ugovoru o pozajmici postoji klauzula prema kojoj Ajntraht može da ga kupi za šest miliona evra. Od tog transfera korist će imati i Crvena zvezda, kao njegov matični klub, kome prema fondu solidarnosti pripada pet posto od sledećeg transfera, u ovom slučaju to je iznos od 300.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading