Azar podgrejao priče o odlasku iz Čelsija!

Autor:

Sport

08.10.2018

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Čelsija, Eden Azar ponovo je upalio alarm na "Stamford bridžu"! Udarna igla "Plavaca" smatra da ga čeka još dosta izazova u karijeri, a jedna od njegovih želja je oduvek da zaigra u Real Madridu, ali neće ga Čelsi olako pustiti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Azar sanja o Real Madridu!

Način na koji je Tbo Kurtoa prešao iz redova "Plavaca" u "kraljeve" nije način da se ostvari cilj.

- Stvarno ne bih voleo da se to ponovi. Želim ono što je najbolje za mene, ali i za klub. Jer, Čelsi mi je dao sve. Neću da kažem da ću potpisati novi ugovor, a da onda to ne uradim. Videćemo. Ponekad se probudim sa mišlju da želim da odem, a onda ima dana kada hoću da ostanem. Teško je doneti odluku. Radi se o mojoj budućnosti. U januaru punim 28 godina- rekao je Azar, a prenosi Gardijan.

Prošlog vikenda Azar je protiv Sautemptona postigao osmi gol u sezoni, iako je odličnoj formi i briljira u plavom dresu, želja da igra za Real Madrid je i dalje tu.

- Zato sam pričao posle Mundijala i rekao sam da je posle dobro odigranog turnira vreme za promenu. Stvarno sam u formi, igram dobar fudbal. Real Madrid je najbolji klub na svetu. Bilo bi glupo da lažem. O tome sam sanjao još kao klinac. Naravno, ne želim da pričam o tome svaki dan. Verujem da ćemo uskoro pričati o mojoj budućnosti. Kada imate san, težite da ga ostvarite. Već mnogo puta sam rekao - ako odem biću srećan, ako ostanem takođe ću biti srećan- rekao je Azar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading