PAKLENI RASPORED - Stojković: Sada je vreme da pokažemo kvalitet

Autor:

Sport

08.10.2018

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalere Crvene zvezde polako stiže umor. Svestan je toga i denis bek Filip Stojković. On je siguran da će njegov tim tek pokazati kvalitet.

RepublikaFoto: Starsport

- Iako imamo velikli igrački kadar, oseti se da je iza nas zaista veliki broj odigranih utakmica. Od prethodne pauze, koja je bila pre samo mesec dan, odigrali smo devet utakmica, i po dve za reprezentaciju. Mnogi timovi za celu polusezonu odigraju mečeva koliko smo mi do sada. Iz tog razloga svima nama u klubu izuzetno prija ova pauza. Istina, opet su tu utakmice za nacionalne timove, ali imaćemo vremena po povratku da se posvetimo dodatnom radu na taktici za naredne mečeve koji nas očekuju u crveno-belom dresu - rekao je Stojković.

Ono glavno tek sledi.

- Pred nama su još dva paklena meseca, odigraćemo još četiri utakmice u Ligi šampiona, 11 prvenstvenih i dva meča u Kupu. Biće potrebno mnogo truda i rada, ali očekujem da ekipa posle pauze bude još bolja, da budemo na visini zadatka. Imamo još 17 utakmica do kraja polusezone i sada je važno da pokažemo snagu i pobednički mentalitet.

 

Stojković se osvrnuo i na meč u Zemunu.

- Utakmica u Zemunu je bila vrlo važna za nas, tu smo pokazali da posedujemo karakter i pravi pobednički duh. Iako smo rano primili gol i promašili penal uspeli smo da se izdignemo, da dva puta u nadoknadi vremena zatresemo protivničku mrežu i osvojimo nova tri boda. Zemun je zaista dobra i čvrsta ekipa, a mi smo igrali sve vreme na njihovoj polovini, napadali smo i to je najvažnije.

Podrška sa tribina dodatni je podstrek.

- Znamo da su naši navijači uvek uz nas i to nam daje dodatnu snagu. Ostvarili smo veliki uspeh ulaskom u Ligu šampiona i znam da oni to umeju da cene. Nivo takmičenja na kome mi sada igramo je vrhunski, najviši mogući, i mi kao tim kroz ovakve utakmice rastemo. Bitno je da Crvena zvezda kao veliki klub ostvari kontinuitet igranja u Evropi i samim tim će dolaziti sve bolji rezultati - poručio je Stojković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading