"TREŠNJICE" SE NASLAĐIVALE U VOTFORDU: Vulvsi nastavljaju da ruše favorite, Totenhem minimalcem do trećeg mesta!

Autor:

Sport

06.10.2018

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Burnmauta ostvarili su ubedljivu pobedu na gostovanju ekipi Votforda i sa 4:0 nagovestili da bi mogli da budu hit ove sezone u Premijer ligi. Kristal Palas Luke Milivojevića položio je oružje pred "vukovima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kalum Vilson strelac na meču sa Votfordom

Subotnje popodne na Ostrvo definitivno su obeleželile "trešnjice" iz Burnmauta koje su savladale do sada prilično dobre "stršljenove". Ipak, kako je Kabasele zaradio rani crveni (drugi žuti) karton tako su i gosti imali prostora za manevrisanje. Dva puta Džošuo King, te Kalum Vilson, odnosno mladi Dejvid Bruks ulešali su dan navijačima svog tima.

Vulverhempton je nastavio sa sjajnim partijama i ponovo nije primio gol. Ovoga puta "ujed vukova" osetili su fudbaleri Kristal Palasa i to na svom terenu. Irski bek Met Doherti polovinom drugog dela igre rešio je pitanje pobednika i pokazao svima da se moraju paziti ekipe koja je kao autsajder stigla iz Čempionšipa.

Na ostalim terenima slavili su manje više favoriti pa je tako Everton na gostovanju u Lesteru odneo ceo plen i slavio sa 2:1. Totenhem je bio neubeljiv protiv Kardifa, ali je hitac Erika Dajera bio dovoljan "pevcima" da na pauzu odu u dobrom raspoloženju. Podela bodova viđena je u Barnliju gde su istoimeni tim i Hadersfild Taun igrali 1:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Totenhema

Program se nastavlja od 18.30 časova kada koplja ukrštaju Mančester junajted i Njukasl.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading