Sam "crni đavo" pokrenuo Kasanovu karijeru

Autor:

Sport

06.10.2018

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski napadač Antonio Kasano izgleda još uvek nije rekao zbogom fudbalu, pošto je dogovorio saradnju sa trećeligašem Entelom.

RepublikaFoto: TANJUG/A.TARANT
Antonio Kasano

Ipak, bivši italijanski reprezentativac će za početak samo trenirati sa klubom iz Kjavarija u Liguriji, koji ima nadimak Crni đavoli.

Bivši ofanzivac Rome, Barija, Reala, Sampdorije, Milana, Intera i Parme, nije igrao više od godinu dana dok je bio član Verone, a poslednji zvaničan meč je upisao još u maju 2016. godine, dok je bio u dresu Sampdorije. 

Entela se, međutim, nalazi u velikoj krizi, a čak je i postojanje kluba dovedeno u pitanje. Ovaj klub je u Seriji C odigrao za sada samo jedan meč, nadajući se da će biti vraćen u Seriju B, gde je nekoliko klubova bankrotiralo i ta mesta su ostala nepopunjena. FS Italije je doneo odluku da Serija B ostane sa 19 klubova, ali ceo proces nije još završen, te Entela očekuje konačan rasplet 9. oktobra sa nadom da bi mogla da bude vraćena među drugoligaše. 

Do tada će Antionio Kasano trenirati sa Crnim đavolima, bez potpisivanja bilo kakvog ugovora. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading