BIVŠI MITROV TRENER PLAĆA KAZNU!

Autor:

Sport

05.10.2018

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef stručnog štaba Njukasl junajteda Rafael Benitez kažnjen je od strane Fudbalskog savez Engleske sa 60 hiljada dolara zbog nedoličnog ponašanja na utakmici njegove ekipe protiv Kristal Palasa prošlog vikenda.

RepublikaFoto: twitter.com/Rafa Benitez Web
Rafa Benitez

Španac je komentarisao suđenje na tom meču pominjući arbitra Andrea Marinera, a to nije prošlo bez sancija kod čelnika saveza "Gordog Albiona".

- Iznenađen sam jer normalno Fudbalska asocijacija ima način da se izbori sa takvim komentarima. Imam poverenje u Andrea Marinera. Ima veliko iskustvo, iako naš skor sa njim nije baš najbolji što se tiče crvenih kartona. On je iskusan arbitar. Zaha je dobar fudbaler, nema sumnje u tom, ali Fudbalska asocijacija mora da reaguje na njegov komentar. Smatram da Andre Mariner neće razmišljati o tome. Način na koji Zaha igra je takav da će više prekršaja biti napravljeno na njemu jer voli da trči na igrače, ali to ne pravi razliku za nas - rekao je Benitez tada.

Duel Njukasla i Kristal Palasa završen je bez pobednika, 0:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading