Trener Vožovca poštuje Partizan ali se nada pobedi

Autor:

Sport

04.10.2018

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Voždovca Jovan Damjanović pred prvenstveni duel sa Partizanom ne štedi reči hvale za protivnika.

RepublikaFoto: fkvozdovac.rs
Jovan Damjanović

Voždovac je prošle sezone dva puta savladao Partizan. U petak od 18 časova (direktan TV prenos Arena sport) imaće priliku da to ponovo uradi, ali "zmajevi" ne žele da prete crno-belima.

- Izlišno je trošiti reči kada je Partizan u pitanju. Svi znamo kakav renome ima i u našim, ali i u evropskim okvirima. Izledaju jako dobro u poslednje vreme. U klubu se radi ozbiljan posao i to je grupa mladih i kvalitetnih sportskih radnika. Za srpski fudbal je dobro da se jedna takva grupa okupila i da svi zajedno hoće da pomognu Partizanu - izjavio je trener Voždovca Jovan Damjanović na konferenciji za novinare. 

Damjanović i njegova ekipa znaju da ih na Topčiderskom brdu čeka veliki test.


- Znamo šta nas čeka, ali to ne menja naše ambicije i planove. Imamo našu ideju i stvari koje dogovaramo i radimo. Sigurno ćemo pokušati da se predstavimo na taj način, na stadionu Partizana. Ne pitamo se samo mi, pita se i protivnik. Fudbaleri Voždovca su kadri da mogu da igraju jedan kvalitetan i ozbiljan fudbal. Mislim da će biti dobra utakmica i očekujem da se predstavimo u najboljem svetlu - kaže trener "zmajeva", koji je proslavio 36. rođendan, zanimljivo istog dana kada je i rođendan Partizana.

Prošle godine je Voždovac dva puta savladao Partizan, usledilo je pitanje novinara u vezi sa tom činjenicom.

- Ne valja da velike reči izgovaramo pred gostovanje Partizanu, ali činjenica je da smo u prošloj sezoni dva puta savladali Partizan. To nam daje samopouzdanje, jer ako smo to mogli da uradimo jednom ili dva puta, mislim da možemo i da ponovimo. Međutim, veliki nas rival čeka, imamo veliko poštovanje za sve ljude iz Partizana, za ime kluba, ali na terenu mislim da možemo da pokažemo mnogo i mislim da ćemo da pružimo jednu dobru partiju - odgovorjo je Jovan Damjanović..

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading