MIRKOVIĆ: Samo pobeda protiv Voždovca; Zvezda slabo igrala

Autor:

Sport

04.10.2018

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Zoran Mirković kaže da je Voždovac jedini u njegovim mislima.

RepublikaFoto: Starsport
Zoran Bata Mirković

Crno-beli u petak dočekuju Voždovac u prvom meču 11. kola domaće Superlige.

- To je ekipa koja hoće da igra, neće se sigurno braniti protiv nas. Tehnički su dobri, imaju gore brze igrače. Očekujem otvorenu borbu i lepu utakmicu. Sigurno ćemo imati težak zadatak, ali imamo cilj i idemo na pobedu - rekao je Mirković i dodao:

- Janković ima problema sa kartonima i neće igrati. Imamo i zdravstvenih problema. Levi bek Nemanja Miletić je bolestan, ima temperaturu, već drugi-treći dan.

Novinari su iskoristili priliku da prvog trenera Partizana upitaju i šta misli o porazu večitog rivala Crvene zvezde od Pari Sen Žermena u Ligi šampiona (6:1). 

- Ne znam, ne znam šta bih vam rekao. Fokusiran sam na sutrašnju utakmicu, koja je centar moga sveta. Ne bih polemisao. Zvezda je igrala slabo i slabo je prošla. Imate utakmice gde igrate dobro, a ne budete nagrađeni, a mislim da je sve jasno, Zvezda je igrala loše i loše je prošla - odgovorio je Mirković.

Utakmica Partizan-Voždovac igra se od 18 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading