VUČELIĆ: Oteli su nam najmanje četiri boda, navijači traže da istupimo iz Superlige!

Autor: novosti.rs

Sport

03.10.2018

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezadovoljni su navijači Partizana suđenjem u Superligi Srbije, nezadovoljan je i prvi čovek crno-belih, Milorad Vučelić koji smatra da je klub iz Humske oštećen.

RepublikaFoto: Starsport
Vučelić upozorava!

Navijači Partizana traže od uprave kluba da istupe iz Superlige.

- Evidentno je da smo u poslednjih nekoliko mečeva oštećeni najmanje za četiri boda, što bi značajno promenilo pogled na tabelu Superlige. Kruna svega lošeg što se dešava Partizanu je nedosuđeni penal u finišu prvog poluvremena u Nišu- rekao je Vučelić za Večernje novosti.

Partizan je pre godinu dana pokrenuo inicijativu za uvođenje VAR tehnologije.

- Evidentno je da sudije greše, u poslednje vreme prečesto na štetu Partizana, pa im je zbog toga više nego potrebna pomoć. Da li će to biti uvođenje gol-tehnologije, VAR sistema ili nešto treće, neka odluče oni koji su najpozvaniji. Najviše mi je žao igrača Partizana koji su najdirektniji svedoci ogromne nepravde koja im se nanosi. Postoje čak i neki navijački apeli da Partizan napusti takmičenje. Odgovorno tvrdim da do toga neće doći, već apelujem da naše igrače da na terenu pokažu svojim znanjem da sve zavisi baš od njih- rekao je prvi čovek crno-belih.

Osvrnuo se Milorad Vučelić i na incident u loži stadiona Čair, u završnici susreta sa Radničkim.

- Elementarna gostoljubivost nalaže da je potrebno da se stvore svi uslovi da se gosti osećaju komotno i bezbedno. Delegacija Partizana je na najbrutalniji način vređana od prvog minuta utakmice i sve je kulminiralo neprijatnim incidentom na kraju- dodao je, za Novosti, predsednik Partizana.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading