PANTELIĆ: Mi smo Srbi, navikli smo da je sve protiv nas

Autor:

Sport

02.10.2018

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni Marko Pantelić je dao izjavu za francuski "Lekip" s obzirom da je nastupao i za Pari Sen Žermen i za Crvenu zvezdeu, pa je idealan sagovornik za meč koji očekuje crveno-bele u sredu na "Parku prinčeva".

RepublikaFoto: Starsport
Marko Pantelić

Može li ovaj tim da ugrozi PSŽ?

- Prijatelju, mi smo Srbi! Naviknuti smo na to da su svi protiv nas, ali smo i dalje živi i spremni da damo sve od sebe, poslednji atom snage - objasnio je Pantelić.

Komentarišući sastav i snagu Pari Sen Žermena popularni Pantela je apostrofirao kvalitet i potencijal Kilijana Mbapea.

Bivši reprezentativac Srbije veoma poštuje mladog Francuza i stavlja ga u prvi plan, iako PSŽ u svojim redovima ima još nekoliko pojedinaca ekstraklase.

- Pratim Kilijama Mbapea od kada je debitovao za Monako. Prvi put sam ga gledao kako igra dok sam bio u svom restoranu u Beogradu. Već tada sam tvrdio da se radi o igraču koji će promeniti budućnost fudbala, koji će čak biti najbolji na svetu - objasnio je Pantelić.

Utakmica Pari Sen Žermen - Crvena zvezda igra se u sredu od 18.55 na "Parku Prinčeva". Direktan prenos obezbeđen je na prvom programu Radio televizije Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading