TEŽAK BRISELSKI ŽIVOT: Adžić nikako da proigra u Belgiji

Autor:

Sport

02.10.2018

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Luka Adžić nalazi se u jako teškoj situaciji. Nakon četiri meseca u Anderlehtu naš omladinski reprezentativac još uvek nije debitovao za briselski klub.

RepublikaFoto: twitter.com/rscanderlecht
Luka Adžić

Sin proslavljenog fudbalera Ivana Adžića do sada nije upisao ni minut na terenu u novom klubu. Trener Anderlehta Vanhejzebruk okrutan je prema mlađim snagama, a na tapetu se pored Luke našao i 22-godišnji Albacan Kristal Abazaj.

- Ovi momci su jako jako mladi, ali problem je što ni na treningu ne ostavljaju nikakav utisak i nisu uspeli da se izbore ni na klupi - piše Het Nieuwsblad.

I ostali mediji su kritički raspoloženi.

- Trener je delimično odsgovoran. Nije kriv za sastav koji mu je stavljen na raspolaganje i sa kojim mora da radi. Od 14 igrača koji su mu dovedeni, tek nekoliko njih je donelo neki kvalitet. Prema informacijama kojima mi raspolažemo, Adžić i Abazaj nisu čak bolji ni od omladinaca iz B tima. Nisu se izborili ni za mesto na klupi i zato trener nema ofanzivne opcije sa klupe - rekao je glavni urednik HLN-a, Stefan Kejgnart.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading