Barsa po Realovom principu: LEGENDA KLUBA SEDA NA KLUPU?

Autor:

Sport

01.10.2018

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već su se sukobili Ernesto Valverde i uprava Barselone, a posle dva remija Katalonaca sve su snažnije spekulacije da bi moglo da dođe do smene trenera, a počelo je i sa licitacijom ko bi naslednik mogao da bude.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Barselona

Sve mane katalonskog diva su isplivale, Đirona je uzela bod na "Kamp Nou", pa je  Leganes uzeo sva tri, da bi u zadnjem kolu pred navijačima u Barseloni protiv Bilbaa jedva izbegli poraz. 

Navijačko nezadovoljstvo je eskalirao, smatraju da je ova Barselona najslabija u poslednjih desetak godina, a da Ernesto Valverde nije čovek koji bi trebao da sedi na klupi.

Španski mediji tvrde da i predsednik Barse Đordi Bartomeu nije zadovoljan načinom na koji ekipa igra čak je priznao da bi želeo da se vrati Pep Gcardiola. Taj fil neće gledati, skoro, ali mediji svakako najavljuju senzaciju. Navodno Tjeri Anri, koji je dres Barse nosio od 2007. do 2010. godine,  bi sledeće sezone trebao da bude novi trener Katalonaca.

Legendarni Francuz je status jednog od najboljih igrača stkao u Arsenalu, dok je s Francuskom osvojio sve. Anrio je inače bio pomoćnik selektori Belgije Robertu Martinezu, trebalo je letos da preuzme Bordo, ali su pregovori propali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading