SARI OŽIVEO KARIJERU BRAZILCU: Luiz je opet onaj stari!

Autor:

Sport

01.10.2018

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pod vođstvom Antonija Kontea David Luiz nije tako često dobijao šansu u Čelsiju te se sve više spekulisalo o njegovom odlasku. Međutim, kako je Maurisio Sari stigao, tako je i karijera Brazilca ponovo "procvetala".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
David Luiz

U novoj sezoni, sa novim menadžerom stvari su se popravile za Davida Luiza. Odigrao je svih sedam mečeva u Premijer ligi za Čelsi koji je neporažen od početka takmičenja.

- Pre dve sezone, bio je jedan od glavnih igrača, onda pre šest meseci nije uopšte igrao. Bio je zbunjen. On je neko ko direktno kaže šta ima. Ako ima nešto da mi kaže, samo dođe i uradi to. Ja to veoma poštujem kod ljudi. Kada sam doša, odmah sam imao osećaj da je veoma dobar igrač za 'moj' fudbal. On je veoma tehnički potkovan centralni bek. Onda sam ga upoznao i počeo da cenim i njegove ljudske kvalitete. Mnogo je bolji nego što sam i mogao da zamsilim - rekao je Sari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading