OGNJEN VRANJEŠ ZA SRPSKI TELEGRAF: DUŠKO TOŠIĆ NOSI SUKNJU, Karleuša i on su zamenili uloge

Autor:

Sport

01.10.2018

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne razumem kako muškarac dozvoljava ženi da se petlja u nešto u šta se ne razume, kao što je Jelena komentarisala da li on treba da igra za Srbiju ili ne, kaže fudbaler Anderlehta.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Jelena Karleuša i Duško Tošić

Tvit Jelene Karleuše (40) kojim je isprozivala selektora fudbalera Srbije Mladena Krstajića što njenog supruga Duška Tošića (33) nije pozvao za naredna dva meča "orlova" u Ligi nacija i nekoliko dana posle objavljivanja spiska glavna je tema na toj društvenoj mreži. Još više strasti uzburkao je Ognjen Vranješ (28), fudbaler Anderlehta, koji joj je tada brutalno odgovorio i spustio je na zemlju, a sada je u intervjuu za Srpski telegraf dodatno isprozivao bračni par Karleuša-Tošić!

- Taj njen stav me je izveo iz takta! Ne razumem kako jedan muškarac dozvoljava ženi da se petlja u nešto u šta se ne razume. Oni su u braku očigledno zamenili uloge, on je taj koji nosi suknju! Bio sam izrevoltiran time što nije objasnio ženi zašto ne igra za nacionalni tim, pa sam odlučio da joj to objasnim ja. Žao mi je samo što sam nesvesno uvredio Kineze i njima se duboko izvinjavam. Hteo sam samo da kažem da Duško ne igra ni u kineskoj ligi, koja slovi za slabu, nije standardan u svom timu Gvangžu R&F, pa kako onda da očekuje Krstajićev poziv? - pita iskusni štoper tima iz Brisela.

Nije lako sa poznatom ženom, očigledno. I sam si bio dovođen u vezu sa pevačicama Katarinom Grujić i Darom Bubamarom, kao i poznatom voditeljkom Ksenijom Bujišić. Kako si se ti snalazio?

Ognjen Vranješ

- Smešno mi je to što čitam, to su nebuloze. Sem mog odnosa sa Katarinom, ništa nije bilo tačno. O Katarini imam da kažem sve najbolje, ostalo su izmišljotine. Ispao sam kao neki frajer, a daleko sam od toga.

Velika prašina podigla se kada si istetovirao granice Republike Srpske, zbog čega si imao brojne neprijatnosti. Tvoja porodica je trpela čak i otvorene pretnje. Da li se kaješ?

- Ne kajem se! To je moj stav, niko mi neće nametati svoje. Tuđe poštujem, svoje volim!

Jesi li imao problema sa saigračima u reprezentaciji Bosne i Hercegovine zbog toga?

- Sa nekoliko njih sam imao ozbiljne probleme. Međutim, rešio sam ih na samo svoj, dobro poznati način. Sada je to sve iza nas, sve je u redu.

Ognjen Vranješ

Kako se slažeš sa kapitenom BiH Edinom Džekom?

- Znam ga od prvog dana mog igranja za reprezentaciju. Šta reći za čoveka koji je napravio takvu sjajnu karijeru?!

A šta možeš da kažeš o selektoru Robertu Prosinečkom?

- Veliki čovek, kao što je bio i veliki igrač. Posvećen svakom fudbaleru, uvek svima na raspolaganju. Napravio je sjajnu atmosferu u reprezentaciji. O njemu najbolje govore rezultati. Prvi smo na tabeli u Ligi nacija.

U Anderlehtu sa tobom igraju dva Hrvata i Albanac. Poznat si kao neko ko javno ističe versko i nacionalno opredeljenje. Kako su te oni prihvatili i ima li čarki među vama?

- Navikao sam se da me saigrači gledaju ispod oka zbog tih mojih stavova, pogotovo u reprezentaciji BiH, u kojoj nastupam, gde je situacija komplikovanija nego ovde gde igram sa Hrvatima i Albancem. Nemam problem ni sa kim, posle treninga odemo na ručak i ispričamo se o sportskim stvarima.

A kakav imaš odnos sa Srbima u Anderlehtu Ivanom Obradovićem i Lukom Adžićem?

- Kod Ivana sam živeo skoro mesec dana. Fenomenalan momak, nažalost, imao je tu nesreću da se promeni kompletno rukovodstvo i da ga sklone u B tim. Ubeđen sam da će svojim radom i trudom pokazati da zaslužuje mesto u prvom timu. Svaki dan smo zajedno Ivan, Luka i ja, porodice nam se druže i jedna smo mala familija ovde u Briselu - zaključuje Ognjen.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Crvene zvezde

Od "Delija" nema boljih, Evropa se plaši Zvezde!

 

Bio si prvotimac Crvene zvezde, a potom i AEK. Jednu tetovažu posvetio si i Atinjanima, planiraš li i navijačima Zvezde i koji su bolji?

- Drago mi je što su se crveno-beli vratili na veliku scenu. Dočekali smo da se Evropa ponovo plaši Zvezde. Nema šta, "Delije" su najorganizovaniji navijači ne samo u Srbiji ili u poređenju sa Grcima, već na celom svetu. Zato ću im sigurno posvetiti sledeću tetovažu. S druge strane, Grci su divljaci, na tribinama vlada bezakonje, ali to morate doživeti. Rečima je teško opisati!

Aleksandar Prijović

Svađam se s Prijom,ali smo pravi drugari

 

Kakav odnos imate sa Aleksandrom Prijovićem, igračem nekada ljutog rivala PAOK?

- Prija i ja smo bili odlični drugari i pre nego što smo došli u Grčku. Čujemo se svaki dan, ali kad dođe derbi, to se menja. Ne zovemo se po nedelju dana, već se samo prozivamo i vređamo po novinama. Mora tako, utakmica između PAOK i AEK dobije veću pažnju od krize u Grčkoj. Tako je bilo i pred onaj derbi kada je predsednik PAOK Ivan Savidis nosio pištolj. Prijović i ja smo posle meča kod njega kući proslavili remi 0:0, iako je UEFA rekla drugi rezultat (3:0 za AEK, prim. aut.).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading