ZAŠTO JE POSEBNA POBEDA PARTIZANA U LAZAREVCU? To znaju Ostojić i Urošević!

Autor:

Sport

27.09.2018

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Štoper Partizana Bojan Ostojić posle duže pauze našao se među startnih jedanest u utakmici 1/16 finala Kupa Srbije, dok je Slobodan Urošević na poziciji levog beka dva puta asistirao za gol. Konačan rezultat FK Kolubara-FK Partizan 1:2 (0:2)

RepublikaFoto: Starsport
Ostojić bio starter protiv Kolubare!

- Drago mi je da sam posle dužeg vremena mogao da ponovo osetim čari jedne ovakve fudbalske utakmice, a posebno me raduje što smo odigrali odlično i što sam imao priliku da ponovo budem u tandemu sa Nemanjem Miletićem. Konkurencija u Partizanu je velika na svim pozicijama, ali svi strpljivo čekamo svoje šanse i kada je dobijemo važno je da pokažemo maksimum. Drago mi je da je Partizan pokazao da je zrela ekipa koja može svakim danom sve više da napreduje i bude u trci za titulu kao što se očekuje- rekao Ostojić.

Urošević je takođe odigrao sjajnu partiju protiv Kolubare, dva puta je asistirao za gol.

- Mislim da smo odigrali dobar meč s obzirom da su igrali igrači koji nisu imali veću  minutažu tokom prethodnih kola. Kontrolisali  smo sve vreme utakmicu, prošli  dalje i pokazali da na drugi tim moze da se itekako računa. Svakako mi asistencije  znače za samopuzdanje, a posebno mi je drago mi je što je Nikolić dao gol jer se i privatno družimo. Znam  kakav je igrač i da je ovo samo  njegovo zagrevanje za dalje. Što se tiče Đerleka on je veoma talentovan mladi igrač, dobro sarađujemo kada igramo zajedno, a posebno mi je drago što je postigao prvenac na moju asistenciju. Nadam se da će nastaviti sa dobrim igrama- rekao je Slobodan Urošević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading