TOTI OTKRIO: Plašim se mraka, kada čujem neki zvuk u toku noći SUPRUGA MORA DA PROVERI!

Autor:

Sport

27.09.2018

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler Rome i proslavljeni italijanski reprezentativac Frančesko Toti govorio je o stvarima za koje je do sada malo ko znao. Sve je bilo podređeno njegovoj autobiografskoj knjizi koja je izašla ovog četvrtka.

RepublikaFoto: instagram.com/francescototti
Frančesko Toti

Toti, koji je ovog četvrtka napunio 42 godine je najpre, gostujući na italijanskom javnom medijskom servisu, pojasnio scenu iz autobiografske knjige:

- Posle osvojenog Skudeta išli smo u posetu zatvoru Rebibija. Prišli smo stolu predviđenom za potpisivanje autograma, a iz mase zatvorenika jedan je galamio i probijao se da prođe do nas. Bilo je čudno što mu se toliko žuri. Kasnije sam saznao da je trebalo da izađe na slobodu nedelju dana ranije, ali je naterao upravu zatvora da ga zadrže da bi me video. Rekao im je: "Ako me ne zadržite, napraviću neku glupost, pa ćete me vratiti" - rekao je Toti za "RAI".

Potom je i pomenuo koliko je u njegovom životu bitna supruga Ilari.

- Ranije, kada bih čuo neki zvuk noću u kući, pravio bih se da sam mrtav. Otkako smo u braku, uvek Ilari ide da vidi šta je to. Pa zar bih je oženio da nije tako? - zaključio je nasmejani "princ Rima".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading