BERAHINOV HET-TRIK!

Sport

26.09.2018

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakav het-trik fudbalera Stouka Saida Berahina (25)! Napadaču poreklom iz Burundija možda na terenu baš i ne cvetaju ruže, jer je u poslednjih 913 dana postigao tek dva gola, ali zato van terena i te kako pogađa! Kako pišu engleski mediji, Berahino je u periodu od 30. maja do 17. jula, dakle, za mesec i po, čak triput postao otac. I to sa tri različite žene!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dominira van terena!

Prvo je njegova bivša verenica Stefanija Kristoforu rodila sina Kostu, da bi mu nakon toga bivša devojka Čelsi Lavlejs podarila ćerku Ana Mariju. Berahino je priznao oba deteta, a na pragu je da prizna i treće. Naime, malo pre rođenja ćerkice tužila ga je takođe bivša devojka, za sada anonimna, koja traži da prizna očinstvo za dete rođeno 15. jula.

Očigledno je da Saido, koji je sa nedeljnom platom od 70.000 funti najplaćeniji fudbaler Stouka, vodi prilično buran ljubavni život. On se u junu prošle godine verio sa Stefanijom i svadba je bila najavljena na velika zvona, da bi ga ona na Dan zaljubljenih u njihovom domu uhvatila, narodski rečeno, na gomili, sa Čelsi! Naravno, to je značilo kraj njihove veze, iako je Stefanija već bila u poodmakloj trudnoći. Vrlo brzo se ispostavilo da je i Čelsi već tada bila u blagoslovenom stanju! Da mu sve to nije dovoljno, dokaz je nova optužba za roditeljstvo... Čovek se izgleda vodi onom narodnom: "Para i dece nikad dosta"!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading