MITROVIĆ REŠETA EFIKASNIJI OD CELOG NJUKASLA!

Autor:

Sport

24.09.2018

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko se zadnji smeje, najslađe se smeje! Najbolji strelac reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović (24) trenutno je najbolji strelac Premijer lige sa pet golova u šest kola (isti učinak ima i Čelsijev Eden Azar), čime je ubojitiji od čitavog bivšeg kluba Njukasla!

Mitrović sipa golove u Premijer ligi!

Igrači "svraka" svega četiri puta pogodili su u metu od početka sezone, pa navijači Njukasla sada mogu da čupaju kosu s glave zbog odluke Rafaela Beniteza da kao gumicom obriše Srbina kao nepotrebnog.

PUŠTEN S LANCA

Prošao je Mitrović golgotu pod Špancem, koji ga je često ostavljao i van protokola, ne znajući kakav golgeterski talenat ima u timu. Sada je Benitez predmet sprdnje jer je i vrapcima na grani jasno da je bivši as Partizana po odlasku sa "Sent Džejms parka" poput zveri puštene s lanca. Naime, od Mitrovićevog debija za Fulam u februaru ne postoji igrač u engleskom fudbalu koji je bio efikasniji. Računajući period u Čempionšipu i početak sezone u Premijer ligi, srpski as postigao je 17 golova. Iza njega je Liverpulova mašina i kandidat za Zlatnu loptu Mohamed Salah sa 15, dok je irska senzacija Vil Grig 14 puta pogađao u metu.

Mitrović je doneo Fulamu bod protiv Votforda (1:1), ali tvrdi da taj meč već pada u zaborav zbog budućih obaveza i da mu je lako da postiže golove kada iza sebe ima napadački orijentisane saigrače.

- Trudim se. Radim naporno i na svakom treningu i na svakoj utakmici dajem sve od sebe. U ekipi sam koja igra ofanzivni, napadački fudbal, koja igra za mene, dosta igrača dobro asistira i nadam se da ćemo da nastavimo sa dobrim igrama - rekao je Mitrović.

SMEŠNE PARE

Bivši as Liverpula, a sada TV komentator Džejmi Rednap poručio je da je Fulam za smešne pare, što je suma od 25.000.000 evra, dobio prvoklasnog napadača.

- Pa on ima sve atribute vrhunskog napadača. Kada popunite sve kolone, jak je, odličan skakač, koristi šanse, ume da šutne, šta da tražite više. Za 25 miliona, to je bagatela. Neverovatno je da u Njukaslu nisu videli kakav talenat je u pitanju.

PRVE PUŠKE PREMIJER LIGE

1. Aleksandar Mitrović 5

2. Eden Azar 5

3. Serhio Aguero 4

4. Romelu Lukaku 4

5. Sadio Mane 4

GOLOVI U ENGLESKOM FUDBALU

(od februara i Mitrovog debija za Fulam)

Aleksandar Mitrović 17

Mohamed Salah  15

Vil Grig 14

Nil Mope 14

Džejden Stokli 14

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading