STRAVA I UŽAS GRUJIĆU PUKLA ČAŠICA!

Autor:

Sport

24.09.2018

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pozajmicom u redove Herte Marko Grujić (22) polako se vratio u fudbalski život, ali ga je stravična povreda sprečila u nameri da pokaže koliki talenat poseduje!

RepublikaFoto: EPA
Grujić teško povređen!

Bivši vezista Crvene zvezde i reprezentativac Srbije doživeo je jezivu povredu posle starta Patrika Hermana u trijumfu Herte nad Menhengladbahom (4:2), pošto mu je skočni zglob potpuno uništen!

Grujić je meč u 72. minutu napustio u suzama i u pratnji lekara, a prvobitno se mislilo da su mu stradali samo ligamenti. Pregledi su doneli još užasnije vesti jer mu je stradala i čašica, koja je pukla.

RepublikaFoto: Printscreen/Herta

- Detaljni pregledi obavljeni tokom noći pokazali su da će Grujić morati da odsustvuje neko vreme zbog povrede. Njemu su pukli i ligament i sama čašica zgloba- naveli su iz Herte.

Srpski fudbaler bio je vredan šraf u ekipi Pala Dardaija, koja je hit Bundeslige sa 10 osvojenih bodova u četiri odigrana meča. Grujić je učestvovao u svim utakmicama, a sada ga očekuje višemesečna pauza.

- Marko je za kratko vreme, koliko je ovde, unapredio našu igru. Ovo je gorko iskustvo i za nas i za njega. Na nama je da se pobrinemo da se što pre vrati na teren. Moramo da mu pomognemo koliko god je to moguće - poručio je sportski direktor Herte Mihael Prec.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading