MURINJO KONAČNO ZADOVOLJAN!

Autor:

Sport

21.09.2018

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I Žoze Murinjo lakše diše... Konačno je njegov Mančester junajted krenuo da igra, a posle pobede nad Jang Bojsom u Ligi šampiona (3:0), Portugalac je rešio da krene i da hvali.

- Rešili smo defanzivne probleme, ali to nije samo do Smolinga i Lindelefa. Ne želim da kažem da naš napredak nosi njihova imena, a da je problem bio sa Džonsom i Baijem. Ceo tim igra dobro, a oni su deo tog tima. Sada smo kompaktniji, više sarađujemo, komuniciramo. Prisutan je timski duh. Dobri rezultati u poslednje vreme dali su nam na samopouzdanju. Napredak je evidentan - rekao je Murinjo.

i evidentno je da je Junajted izašao iz krize. Kao da se malo smirila situacija sa Pogbom i da kako vreme prolazi stvari dolaze na svoje. Murinjo ima kvalitetan tim, a ako je zaista uspeo da zategne odbranu, "crveni đavoli" imaju čemu da se nadaju ove sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading