UZ SAIGRAČA - Pjanić: Ronaldovo isključenje apsurd

Autor: Tanjug

Sport

20.09.2018

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Juventusa Miralem Pjanić i Leonardo Bonući stali su u odbranu saigrača Kristijana Ronalda posle isključenja i poručili da je nemački sudija Feliks Brih napravio veliku grešku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Ronaldo je po povratku u Španiju na meču protiv Valensije u Ligi šampiona dobio crveni karton nakon blagog kontakta bez lopte sa Džejsonom Muriljom, ali je arbitar koji je oštetio Srbiju na Mundijalu protiv Švajcarske bio neumoljiv.


- Fudbal je čudna igra, mogli smo rano da vodimo 4:0, ali onda je došlo apsurdno isključenje. Ipak, izdigli smo se i pobedili - rekao je Pjanić, strelac oba gola iz penala u pobedi Juventusa na "Mestalji" 2:0.


Italijanski fudbaler Bonući kaže da se dueli poput Ronalda i Murilja često dešavaju u fudbalu.

- Ono što sam mogao da vidim je da je to bio normalan okršaj Ronalda i Murilja. Kolumbijac je prvi stavio ruke na Ronalda, koji je reagovao, ali takve stvari se često dešavaju. Moramo da budemo jači od svih - poručio je defanzivac, a onda iskritikovao Briha.


- Ronaldo je bio besan, sudija nije lepo video... Na kraju smo uspeli da prebrodimo sve prepreke - zaključio je on.

Ronalda, osim ako se žalbom poništi crveni karton, čeka suspenzija od minimum dve utakmice, što znači da propušta duele sa Jang Bojsom i bivšim klubom Mančester junajtedom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading