Iliev u strahu od "trećeg lica"

Autor:

Sport

20.09.2018

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle meča Partizana i Rada glas je digao trener crno-belih Zoran Mirković. On nije bio zadovoljan suđenjem, a dan kasnije oglasio se i sportski direktor tima iz Humske Ivica Iliev.

RepublikaFoto: youtube.com/Danas Conference Center

On strahuje pred večiti derbi. I kako sam kaže, plaši se da meč sa Crvenom zvezdom ne odluči neko "treći".

- Ne brine mene Crvena zvezda, mi ćemo da izađemo na teren i da odmerimo snage muški, pa neka pobedi bolji. Brine me šta bi moglo da se desi ako se ponovo umeša taj "neko treći" i kroji nam sudbine. Šta onda da očekujemo?! Šta tek onda da očekujemo do kraja sezone ako pobedimo u derbiju? - rekao je Iliev za beogradske medije.

Sportski direktor crno-belih je dodao da se nada da će pravdu deliti naš najbolji sudija, jasno aludirajući da bi na centru voleo da vidi Milorada Mažića.

- Počinjem da "vrtim film", sećam se nekih golova iz gol-auta, nedosuđenih jedanaesteraca, odluka koje vam "vežu i ruke i noge". I zabrinut sam, iskren da budem, jer je sezona tek počela, a neke stvari postaju simptomatične - zaključio je Iliev.


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading