TUHEL "OSETIO" ENFILD!

Autor:

Sport

19.09.2018

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Liverpula savladali su PSŽ (3:2) u derbiju prvog kola grupne faze Lige šampiona. Trener gostiju svestan je koliko Englezima znači igranje na domaćem terenu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tomas Tuhel

- Možda rezultat nije ispričao pravu priču utakmice. Na kraju imali smo šansu kada je Draksler mogao da da gol pre Livepula i mi bi smo dobili. Sjajno smo igrali u prvom poluvremenu. Za mene rezultat nije ni logičan ni korektan. Primili smo dva gola u prvom poluvremenu ali nismo ni u jednom trenutku izgubili samopouzdanje - kazao je Tuhel posle meča i dodao:

- Igrali smo sa dosta snage i mentalne stabilnosti. Možda smo u drugom polivremenu predavali loptu protivnicima prelako ali ovo je Enfild. Jirgen Klop radi sa timom tri godine i Livepul vas pritiska i otežava vam stvari. Međutim mi nikad nismo izgubili našu igru tokom meča - kaže Nemac.

Podsetimo, Liverpul je vodio 2:0, ali su Francuzi preko Menijea i Mbapea uspeli da poravnaju da bi Roberto Firmino u 92. minutu postavio konačan rezultat. Naredni meč Parižani igraju na svom terenu protiv Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading